Tejszínes gombaragu tésztával



Hozzávalók:
-2 db Knorr pörköltkocka
-2-3 gomba (ízlés szerint)
-gluténmentes tészta
-Alpro rizs tejszín

Elkészítés:
-A gombát pucoljuk meg, majd vágjuk kissebb kockákra. Ezután serpenyõben kis olajon pirítsuk meg.
-Eközben a tésztát tegyük fel fõni.
-3-4 evõkanál olajban a pörköltkockákat, nyomkodjuk el egy villával amíg teljesen el nem oldódik.
-Ezután a rizstejszín 3/4 részét öntsük serpenyõbe, és a pörköltkockás olajat, tegyük bele. Ezt kevergessük míg össze nem keveredik, majd tegyük hozzá a pirított gombát.
-Szûrjük le a tésztát, és az összefõtt szószt tegyük kicsit odébb a lángról összeállni.
-Tálalása roppant egyszerû.Egy tányérra öntsük ki a tésztát, majd ízlés szerint tegyünk rá a raguból.

Hozzászólások