Recept és cikk feltöltés

Az oldal egyik célja a gluténmentes, laktózmentes, paleo receptek összegyűjtése mellett a speciális szálláshelyek és vendéglátók összegyűjtése. Így Te is, aki étel intoleranciával élsz együtt, megtalálod a kategóriákba szedett receptek között a megfelelőt minden alkalomra. Ezeknél a recepteknél fontos hogy kipróbáltak legyenek, hiszen a különböző alapanyagok különbözőképpen viselkednek a sütés-főzés során. Az ide felkerülő és kipróbált receptek alapanyagainak arányát így nem kell újra és újra kikísérletezni.
Ha ajánlanál egy szálláshelyet vagy vendéglátóhelyet, azt is megteheted. Írd le a tapasztalatodat, elérhetőségeket a helyhez. Mi felvesszük velük a kapcsolatot és megjelentetjük a bemutatkozásukat és a véleményedet is. Ezzel segítünk azoknak akik ilyen helyeket keresnek.

 

Küldd be saját kipróbált receptedet, saját ételfotóddal! A beküldött recepteket a neveddel közöljük. Ha van saját blogod, a linkjét is küldd el és így azt is megjelentetjük. A beküldött recepteket szerkesztés, formázás után megjelentetjük az oldalon, posztoljuk facebook oldalunkra is. A receptbeküldéssel automatikusan elfogadod oldalunk felhasználási feltételeit.

 

Itt küldheted be receptedet az oldalról:

Please complete the required fields.
Válassz képeket a feltöltéshez!