Gluténmentes ketchupos-narancsos csirke


Glutenmentes ketchupos-narancsos-csirke

Gluténmentes ketchupos-narancsos-csirke

Hozzávalók:
1/2 kg csirkemell
1/2 narancs leve
2 evőkanál csípős gluténmentes ketchup
1 csipet gyömbér
1 teáskanál só
1 csipet bors
2 kg krumpli

Elkészítés:
A csirkemellet 6-8 lapos szeletre vágjuk. A narancs levét, a ketchupot a gyömbérrel, sóval, borssal összekeverjük.
A csirkemell szeleteket a szószba forgatjuk. Kevés olajban teljesen átsütjük. Eközben a megpucolt, hasábra vágott krumplit olajban aranysárgára sütjük.
A krumpli helyett kínálhatjuk főtt rizzsel is. Most a csak a változatosság kedvért készült sült krumplival.
A recepthez használt ketchup az Univer csípős ketchup, mely a gyártó weboldala szerint allergénmentes.

Hozzászólások